woensdag 2 februari 2011

Masta Ace Video`s

  


Masta Ace`s 24 onderschatten Mc`s allertijden


1 Chill Rob g - Chill rob was ontzettend goed met zijn teksten in de 90e jaren met nummers zoals `Let me show you en Court in session van zijn door de 45 king geproduceerde album Ride The Rhythm.

2 G Dep - Sommige worden verrast om G Dep te zien in deze lijst, maar hij is consequent om zijn woorden  uniek neer te zetten  sinds zijn verschijning in het nummer van Gangstarr "in the Mall" van hun album Moment of truth.

3 Grand Puba - Je kunt niet zijn kleurrijke invloed vergeten in het Hip Hop wereldje `He`s one of a kind`

4 Chubb Rock - De meeste mensen schijven deze man af vanwege minimale record verkoop, maar in termen van teksten, Chubb had echt een talent voor het verbinden van de punten en het maken van woorden.

5 Common - Common is niet in de top 20 van de meeste mensen, maar zijn teksten spreken voor zich. Hij is van het hoogste niveau en bleef trouw aan zijn bewuste boodschap in zijn teksten.

6 Phonte ( Little Brother ) -   Phonte heeft echt met zijn opvallende prestaties en teksten  op verschillende albums en LB mixtapes laten zien wat hij in huis heeft vandaar is het gemakkelijk hem op deze lijst te zetten.

7 Lauryn Hill - Ik weet zeker dat ik  niet de enigste ben die dit denkt. Haar teksten en dapperheid als een straight up MC is gemist door de vele  fans die haar album kocht.

8 Gza - Hoe kun je twijfelen aan deze wu tang generaal met zijn rhymes zoals op protect ya neck.

9 Juice - Juice heeft nooit een commercieel erkende album uitgebracht, maar toch verdient hij op deze lijst worden gezet met teksten op het hoogste niveau en battles ppfff deze man is ongeloofelijk.

10 - Ludacris - Ik weet wat je denkt "Wat doet deze kerel hier?" Met zijn overweldigende commercieel succes en zijn bewezen vermogen om hits te maken, Luda heeft talent als tekstschrijver  deze kerel is leuk.

11 - Black Thuoght - Super getalenteerde Mc naar mijn zin heel erg onderschat de man is gewoon goed.

12 - Royce Da 59 - Ik heb deze man freestyles zien doen samen met eminem maar als em niet aan de andere kant stond had royce allang geschiedenis geschreven.

13 - Talib Kweli -  Kweli heeft zich gevestigd als een van de meest bekwame mc van zijn vroege BLACK STAR dagen tot heden.

14 - Mos def - Mos def heeft talent als een acteur en Mc hij is ongelooflijk getalenteerde maar erg onderschat.

15 - Elzhi - Zoals in het geval met Phonte haat ik om een enkel lid van een groep te noemen, Elzhi is consequent en heeft ongelooflijke teksten en prestaties in de Hip Hop scene

16 - Canibus - Zijn ware talent kan worden gehoord op freestyles die rond zweven op het Internet. Zijn vermogen om woorden samen in ongebruikelijke rhyme patronen is ongeĆ«venaard canibus is een beest.

17 - Lady of rage - lady of rage is een van die zeldzame talenten die haar eigen teksten schrijft en altijd in staat is geweest om het tegen de beste af te leggen man of vrouw.

18 - Lord Finesse - Met zijn crowd-pleasing punchlines en zijn banden met de D.i.t.c bemanning is FINESSE een van de beste en meest vermakelijke MC'S.

19 - Buckshot - De oprichter van  BOOT CAMP CLIK leidde de weg met een ongelooflijke stroom en intense wordplay op het eerste album van BLACKMOON en vervolgens met zijn bijdragen op alle BCC releases daarna.

20 - Treach - Ergens tussen het succes van naughty by nature en hun vele hits dachten we allemaal misshien treach is een leuke mc misshien waren we te druk bezig met het zingen van hip hop hooray maar treach heeft veel meer in huis.

21 - Das efx - Deze jongens verdienen het gewoon om op deze lijst gezet te worden met een perfecte balans tussen die twee maakte ze een van de beste groepen ooit. No diggity

22 - King Tee - Ik weet niet wie zijn invloeden waren in de Hip Hop maar een ding is zeker King Tee was een student in de Hip Hop met zijn prestaties van vroeger tot op dr dre`s chronic 2001.

23 - Keith Murray - Je zult zelden horen dat keith murray onder de beste zal behoren maar voor mij is hij een smaakmaker vandaar dat hij in me lijst staat.

24 - Saukrates - Uit canada geen wonder dat deze gasten worden onderschat maar het feit is saukrates is super getalenteerd.