woensdag 9 oktober 2013

Nieuwe video Dj Skizz "Metal Bars" Feat Masta Ace & Nature


Het album van Dj Skizz B.Q.E. ( The Brooklyn-Queens-Experience ) is nu overal te verkrijgen.Enjoy & Support Real Hip Hop.

Molecules ( The Legion ) brengt Ep "The Lost Tapes" uit

In 1994 Bracht de groep The Legion hun debut album "Theme + Echo = Krill" uit.De groep bestaat uit 3 leden Molecules,Cee-Low en Chucky smash en zijn ontdekt door Dres van Black Sheep die ze weer in contact heeft gebracht met Showbiz ( showbiz & A.g ) die een nummer voor hun produceerde in 1995 genaamd "Revenge"die verder nooit officeel is uitgebracht en alleen maar te vinden was in het bootleg wereldje nu 16 jaar later heeft Molecules een muziek video van het nummer "Revenge" opgenomen en uitgebracht ter promotie voor zijn aankomend Ep "The Lost Tapes" waar o.a. productie van Showbiz,Buckwild,The legion & Confidence te horen zijn het Ep zal in November uitgebarcht worden.Enjoy & Support Real Hip Hop.


Nieuwe video Slum Village "Let It Go"

Dit is de nieuw video van Slum Village "Let it Go" van hun album "Evolution"die eerder dit jaar uitkwam dit is tevens hun 3de video van dat album. Enjoy & Support Real Hip Hop.