dinsdag 25 januari 2011

 juli 27 2023:
Luitenant Gaviston spreekt van een recon missie in Kabul, Afghanistan waar hij ontdekt vertrouwelijke informatie die verandert alles dat hij over dit W.A.R. gelooft Deze informatie is geüpload en verzonden door de tijd. Als je uiteindelijk horen u hebt geordend of genetisch pre-exposed te hebben ontvangen van deze informatie. Wat u uiteindelijk zal horen is een waarschuwing.

Deze woorden zijn krachtig geleverd door Idris Elba om een toon voor Pharoahe Monch aankomende album W.A.R. ( We Are Renegades ) te zetten. Het materiaal is een consistente boodschap van start tot finish met nieuwe epifanieën blootgesteld na verschillende sets van nummers. De volg orde van de muziek helpt de luisteraar de levendige verhalen die Pharoahe is schilderd door het gebruik van zijn teksten zien.

De productie van Monch levering complimenten & neemt op een echte kunst vorm die kan gemakkelijk staan op haar eigen. Live instrumenten resoneren in het begin- & eind van bepaalde nummers, zoals zijn titel song W.A.R. featuring  Immortal Technique & Vernon Reid.

Producenten , Marco Polo, M-Phazes, Fatin, Diamond D, Mike Loe, Samiyam, Adam Deitch, Eric Krasno & Pharoahe Monch zichzelf helpen vorm het album in wat is de grootste werk van Monch tot op heden.

Pharoahe Monch visie voor het album wordt ondersteund met gast functies waarmee een eclectische mix van geluiden. Fans kunnen uitkijken naar materiaal met Jill Scott, Styles P, Citizen Cope, Jean Grae, Royce Da 5' 9, ", Immortal Technique Vernon Reid, Phonte, Mr Porter, Mela Machinko, Showtyme & DJ Boogie Blind.

W.A.R.  is gepland  eind maart via W.A.R Media/eend Down Music Inc.

A Tribe Called Quest

A Tribe Called Quest

A Tribe Called Quest release verklaring tijdens documentaire premiere

Op de avond van de première van directeur Michael Rapaport documentaire over A Tribe Called Quest met een adellijke titel Beats, Rhymes & Life leden van A Tribe Called Quest vrij gegeven een gezamenlijke verklaring over de première van de film.

"Dankzij onze fans voor hun steun door de jaren heen en voor het enthousiasme rond de documentaire," Lees de verklaring van Shaheed Muhammad Ali, Jarobi en q-tip. "We hopen dat dat van de film perspectief onze liefde voor hip-hop cultuur brengt. We konden niet bijwonen Sundance, maar we willen onze liefde en waardering voor de steun die we hebben ontvangen van tevoren van de première van de film vanavond. Wij hopen dat het goed is ontvangen. Dank u wel.

Beats, Rhymes & Life in première op het jaarlijkse Sundance Film Festival op zaterdag, 22 januari; Phife was het enige lid van A Tribe Called Quest bij te wonen van de screening.

Zaterdag avond première komt op de hielen van een openbare geschil tussen regisseur van de film Michael Rapaport en q-tip over de vrijlating van de documentaire.

Q-tip eenmaal was betrokken bij het project, maar brak banden met Rapaport wanneer aanvragen uit de groep met betrekking tot de documentaire waren niet wordt voldaan. Q-tip heeft voortdurend wendde zich tot zijn Twitter-account om uit te drukken zijn afkeuring van Beats en Rhymes leven.

De dag voor de première van de film q-tip weer sprak over de documentaire Tweeting dat "Wij zijn echt dankbaar voor uw interesse in onze muziek en uw interesse in deze vleiende kijken naar onze carrière