zaterdag 19 februari 2011

Michael Rapaport is een echte A Tribe Called Quest Fan

   Acteur en producer Michael Rapaport is een echte fan van A Tribe Called Quest zo fan dat hij zelf het initiatief nam om een documentaire te maken over de groep.Nu in 2011 is hij er dan The documentary A Tribe Called Quest  samen met Phife Dawg was Michael Rapaport op het film fesival Sundance waarom de overige leden niet aanwezig waren is niet bekend hier heb je het interview met Michael Rapaport een echte fan.

The Roots

 Voor de fans van The Roots is dit wel een leuk begin van 2011 met een kort stukje film. Waar de band op dit moment mee bezig is is niet bekend wel was bekend dat Black Thought bezig was met een solo album waneer dat uitkomt is nog onbekend.Enjoy

Masta Ace



Duval Clear aka Masta Ace is geboren op 4 december 1966 Brownsville,Brooklyn New York City.Masta Ace studeerde af op de universiteit Rhode Iland in kingston 1988. In de zomer van 1987 leerde Ace Marley marl kennen Ace en werdt door Marley Marl toegevoegd aan de legendarische Hip Hop Crew The Juice Crew  en debuteerde op de hit singel The Symphony die in 1988 werdt uitgebracht. Andere groepleden van The Juice Crew waren o.a – Oprichter Marley Marl,Biz Markie,Big Daddy Kane,Kool G Rap & Dj Polo,Roxanne Shante,Craig G,Mc Shan en de legendarische radio Dj Mr.Magic ( R.i.p ).Masta Ace zette na het succes van de The Juice Crew zijn carriere voort  solo albums. Masta Ace is een zeer hoog gewaarderde Mc en kwam in 1989 met zijn eerste singel Together/letter to the better van zijn debuut album Take A Look Around wat werdt uitgebracht in 1990.Vanaf 1990 tot heden maakt Masta Ace nog steeds albums en maakt deel uit van verschillende ( tijdelijke ) groepen zoals The Crooklyn Dodgers en EMC.Kortom als je een echte Hip Hop Head ben staat deze geweldige Mc in je top 10. Albums van Masta Ace:
Take A Look Around ( 1990 ) ( album )
Slaughtahouse with masta ace incorporated  ( 1993 ) ( album )
Crooklyn Dodgers - Crooklyn Dodgers ( 1994 ) ( singel ) 
Sittin on chrome with masta ace incorporated ( 1995 ) ( album )
Disposable arts ( 2001 ) ( album )
A  Long Hot Summer ( 2004 ) ( album )
The Show with EMC ( 2008 ) ( album )
Arts & entertainment with edo g  ( 2009 ) ( album )