donderdag 13 februari 2014

Nieuwe singel Common Ft Ab Soul "Made In Black America"


"Made In Black America" is de nieuwste singel van Common of dit ook op zijn nieuwe album "Nobody Smiling" komt te staan is niet bekend.Het nummer is geproduceerd door super producer No I.D. die al eerder met Common heeft gewerkt.Hieronder kan je het nummer beluisteren en downloaden enjoy & Support Real Hip Hop.


The Ultimate '88 Hip Hop reunion Presenteert "Big Daddy Kane"


Mr Smooth Operator aka Big Daddy Kane stond 2 jaar geleden nog in de kleine zaal van de Melkweg in Amsterdam nu komt hij weer terug en zal op zondag 27 April een optreden geven in Den Haag in het Paard Van Troje.Voor meer info en je kaartje ga je naar >> Big Daddy Kane << . Wil je op de hoogte blijven van de Hip Hop evenementen van "The Ultimate '88 Hip Hop Reunion" volg ze dan op hun Facebook The Ultimate '88 Hip Hop Reunion Enjoy & Support Real Hip Hop.

Album Cover Diamond D "The Diam Piece"


In de lente moet het nieuwe album van producer/Mc Diamond D van D.I.T.C. uitkomen eerder kon je hier al het eerste singel cover van het nummer "Rap Life" zien en beluisteren nu dus de cover van het album zelf meer details zijn er nog niet van bekend Stay Tuned & Support Real Hip Hop.