donderdag 24 april 2014

Nieuwe Video Edo.G. "Fight"


Edo G komt in juli met zijn nieuwe album "After All These Years"uit.Dit is zijn eerst video van het album genaamd "Fight"meer is er op dit moment niet bekend van het album dus Stay Tuned Enjoy & Support real Hip Hop.



Showbiz & A.G. "Diggin In The Crates" Dj Premier Remix



Dit is de 2de singel "Diggin In The Crates" ( Dj Premier Remix ) die vrij word gegeven van het nieuwe D.I.T.C. Remix Project .7 Mei aanstaand komt het album uit op "Slice Of Spice Records" en op DITC Ent.Klik op de link >>> Diggin In The Crates Remix <<< om het nummer te beluisteren en breng een bezoekje aan de nieuwe D.I.T.C. website en download daar gratis de nieuwe singel en blijf op de hoogte van alle D.I.T.C. leden en wat we allemaal kunnen verwachten.Hier is de link van hun website >>> D.I.T.C. Website <<< Enjoy & Support Real Hip Hop.




EMC Album Trailer & Album Cover "The Turning Point"

                             





"The Turning Point"

20 Mei komt het langverwachten nieuwe album van EMC "The Turning Point" uit op Penalty Entertainment.Hier onder door op de link "Charly Murphie" te klikken kunt je alvast luisteren naar hun eerste singel van dat album dat geproduceerd is door 14KT.Enjoy & Support Real Hip Hop.