woensdag 26 maart 2014

Mysterieus Wu Tang Clan Album "The Wu - Once Upon A Time In Shaolin"


Voordat dat het nieuwe album van de Wu Tang Clan "A Better Tomorrow" uitkomt komt er een dubbel album van maar liefst 1 kopie uit. Dit "The Wu - Once Upon A Time In Shaolin"album is al zes jaar in de maak en bevat maar liefst 31 nummers waar de gehele clan aan mee heeft gewerkt.Niet alleen The Rza heeft het geproduceerd maar ook producer en member Clivaringz heeft veel voor zijn rekening genomen.Het album zal het geluid bevatten zoals je gewend was van de clan in de negetige jaren.Gasten en unieke gasten op het album kan je ook verwachten o.a. Bonnie Jo Mason, Redman en spelers van FC Barcelona over uniek gesproken.Omdat het maar om 1 kopie gaat zal het album gepresenteerd worden in een nikkel zilveren doos en is ontworpen door kunstenaar Yahya.Voor degene die dit album in zijn bezit wil hebben zal een hoop centjes mee moeten brengen.



Nieuwe Mixtape Da La Soul "Smell The Da.I.S.Y" ( Gratis Download )


Hier is dan de nieuwe mixtape van De La Soul "Smell The Da.I.S.Y" het eerste exemplaar van De La Soul's aankomende projecten. Smell The Da.I.S.Y is geheel gratis en is gemaakt over J Dilla beats "Da.I.S.Y ( Da Inner Soul Of Yancy ) R.I.P. Waneer we "Premiem Soul On The Rocks" Ep geproduceerd door Dj Premier & Pete Rock en het uiteindelijke album "You're Welcome"kunnen verwachten is nog niet duidelijk.Voor nu geniet van deze waanzinnige J dilla & De La Soul mixtape Enjoy & Support Real Hip Hop  > Link >>> De La Soul & J Dilla "Smell The Da.I.S.Y <<<

Nieuwe Muziek J Live "Not Listening"


29 April zal het nieuwe album "Around The Sun" van J Live verschijnen maar voordat het zover is laat hij nogmaals een nummer horen van dat album "Not Listenning" is de titel van het nummer en is geproduceerd door Korede Enjoy >>> J Live - "Not Listening" <<< & Support Real Hip Hop.