dinsdag 25 januari 2011

A Tribe Called Quest

A Tribe Called Quest release verklaring tijdens documentaire premiere

Op de avond van de première van directeur Michael Rapaport documentaire over A Tribe Called Quest met een adellijke titel Beats, Rhymes & Life leden van A Tribe Called Quest vrij gegeven een gezamenlijke verklaring over de première van de film.

"Dankzij onze fans voor hun steun door de jaren heen en voor het enthousiasme rond de documentaire," Lees de verklaring van Shaheed Muhammad Ali, Jarobi en q-tip. "We hopen dat dat van de film perspectief onze liefde voor hip-hop cultuur brengt. We konden niet bijwonen Sundance, maar we willen onze liefde en waardering voor de steun die we hebben ontvangen van tevoren van de première van de film vanavond. Wij hopen dat het goed is ontvangen. Dank u wel.

Beats, Rhymes & Life in première op het jaarlijkse Sundance Film Festival op zaterdag, 22 januari; Phife was het enige lid van A Tribe Called Quest bij te wonen van de screening.

Zaterdag avond première komt op de hielen van een openbare geschil tussen regisseur van de film Michael Rapaport en q-tip over de vrijlating van de documentaire.

Q-tip eenmaal was betrokken bij het project, maar brak banden met Rapaport wanneer aanvragen uit de groep met betrekking tot de documentaire waren niet wordt voldaan. Q-tip heeft voortdurend wendde zich tot zijn Twitter-account om uit te drukken zijn afkeuring van Beats en Rhymes leven.

De dag voor de première van de film q-tip weer sprak over de documentaire Tweeting dat "Wij zijn echt dankbaar voor uw interesse in onze muziek en uw interesse in deze vleiende kijken naar onze carrière

Geen opmerkingen:

Een reactie posten